Gezond in Nederland

Voor informatie klikt u op onderstaande link.

www.gezondinnederland.info

Op de FB Syriërs Gezond post het team van Syrische zorgprofessionals samen met Nederlandse professionals algemene informatie over gezondheid en zorg in Nederland in de vorm van korte filmpjes, infographics, animaties en ander voorlichtingsmateriaal. Bij vragen over individuele medische kwesties zal het team naar een hulpverlener, (zorg-) organisatie of een huisarts verwijzen. De informatie bij Opgroeien in Nederland wordt ook door duo’s van een Syrische en een Nederlandse professional gemaakt, en is bedoeld voor Arabisch sprekende ouders.
Alle informatie staat op deze website overzichtelijk bij elkaar. We hopen dat we met deze website Syrische nieuwkomers helpen op de weg naar een goede gezondheid, van henzelf en hun kinderen.

Voor het gebruik van de website gezondinnederland.info gelden een aantal voorwaarden:

  • U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.
  • De website www.gezondinnederland.info bevat artikelen en andere informatie over zorggerelateerde onderwerpen. Deze informatie wordt gepost door Syrische zorgprofessionals, ondersteund door Nederlandse collega’s van Pharos en GGD Utrecht. Echter, de informatie op deze website kan op geen manier een vervanging zijn voor het advies van een medisch, gekwalificeerd professional. De website www.gezondinnederland.info is geen arts of medisch professional en geeft geen medische adviezen

20-03-2018

Contact

Telefoon 0570-536760
 

Mw. G.C. Hoekstra, huisarts

Noorderplein 6
7412 VS DEVENTER
Telefoon:
0570-536760
Fax:
0570-615556
Spoedlijn: 0570-536760 toets 1
Buiten kantoortijden:
Spoedpost Deventer: 0570-501777
Routebeschrijving >