MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

Voor sommige onderdelen in de app zult u moeten inloggen bij MijnGezondheid.net. Om gebruik te kunnen maken van dit portaal heeft u een (gratis) account nodig en dient u in het bezit te zijn van een DigiD. Voor het aanmelden bij MijnGezondheid.net. kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier.

https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=8JRmQC1wKAomblsrA941%2BhRXBS%2FxzAQKB3G0toyT7dz8Rf49ZpiQWId8nZFbEju0

MijnGezondheid.net
MijnGezondheid.net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk en snel te regelen.

U kunt van MijnGezondheid.net gebruik maken, als uw huisarts of apotheker u heeft aangemeld. Uw huisarts/apotheker bepaalt welke acties u kunt uitvoeren op het portaal. Zij zijn immers ook verantwoordelijk voor het afhandelen van de aangevraagde acties.

  • Een afspraak inplannen bij uw huisartsenpraktijk
  • Een medisch dagboek bijhouden
  • Online een vraag stellen aan uw huisarts/apotheker
  • Inzicht in uw medische dossier
  • Herhaalmedicatie bestellen
  • Inzicht in uw onderzoeksuitslagen

Inloggen
Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn.
Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen.
DigiD wordt gebruikt door overheden en instanties die overheidstaken uitvoeren, om gebruikers van online diensten te legitimeren. DigiD met sms-functie is het hoogste zekerheidsniveau dat DigiD op dit moment aanbiedt. Omdat u de enige bent die uw gebruikersnaam, wachtwoord en de sms-code kent, weten we zeker dat we echt met u te maken hebben.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over het gebruik van de app of het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U kunt uw vragen stellen door te bellen naar onze praktijk en onze assistentes helpen u graag verder.

 

Contact

Telefoon 0570-536760
 

Mw. G.C. Hoekstra, huisarts

Noorderplein 6
7412 VS DEVENTER
Telefoon:
0570-536760
Fax:
0570-615556
Spoedlijn: 0570-536760 toets 1
Buiten kantoortijden:
Spoedpost Deventer: 0570-501777
Routebeschrijving >